Ajánlataink a termékre

 

Összecsukható laptop állvány hűtőventillátorral (v6162)

7 490 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
hasznos-holmik.hu
 

E-Table mobil laptop asztal

8 500 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ajandekokszigete.hu
 

Verkgroup Összecsukható univerzális hűtőasztal és laptop pad 2x ventilátor 1x USB fekete

Spórolj többet, vásárolj akciósan! MALL.HU napok!

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
15 000 Ft
+ 4 000 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 7 490 Ft

Termékleírás
A többcélú asztal szenzációs módon használható a laptopoddal útközben, az ágyban, a munkahelyen és sok más helyen. Hatékonyabbá és élvezetesebbé teszi a munkát. Az asztal remekül használható íráshoz vagy könyv olvasásához is. Innovatív rendszerrel rendelkezik a lapok szögének beállítására, így az asztal magasságát 5 és 60 cm között állíthatja be Ez 100%-os munkakomfortot biztosít. Az asztal bármilyen típusú laptophoz vagy notebookhoz illeszkedik. 2 független laptop- és egérlappal rendelkezik, amelyek egy csuklóval vannak összekötve. Kétrészes lábakkal rendelkezik, amelyek precíziós 360 fokos csukló-záró rendszerrel vannak felszerelve, így többféle pozícióba helyezhető. Ideális felnőttek és gyermekek számára egyaránt. A beépített 2 USB ventilátor növeli a teljesítményt és megakadályozza a laptop túlmelegedését, így meghosszabbítja az élettartamát. Az asztallap egy támasztékkal is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy laptopja vagy könyve lecsússzon. TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK:
✅ Termékkód: 06162✅ Kiváló minőségű anyagokból készült✅ Könnyű kialakítás✅ Állítható magasságú és dőlésszögű✅ 2 nagy teljesítményű ventilátorral rendelkezik a laptop hűtése érdekében✅ Tápegység: USB✅ O n/kikapcsoló✅ USB kábel hossza: 73cm✅ Maximális terhelés: 12kg✅ Passzol bármilyen laptophoz vagy notebookhoz✅ Független egérrel rendelkezik✅ Kétrészes lábakkal rendelkezik, amelyek 360 fokos precíziós csuklós rögzítési rendszerrel rendelkeznek✅ Csúszásgátlóval rendelkezik, hogy megakadályozza a laptop lecsúszását a tetejéről✅ Laptop tetejének méretei: 44cm x 25,5cm✅ Az egér tetejének méretei: 15.5cm x 17.5cm✅ Méretek összehajtva: 51cm x 30cm x 4cm✅ A ventilátorok átmérője: 7cm✅ Szín: feketeA KÉSZLET A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:
☑️ Gyári új összecsukható laptop asztal☑️ USB kábel☑️ Egérpad☑️ Eredeti csomagolás

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.