Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Ugreen fali tartó okostelefonokhoz - Fehér (30394-ugreen)

2 290 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
kulsoaksi.hu
 

Ugreen Adhesive Fali Cell Phone tartó töltővel A Telefon

20 napos visszavásárlási garancia + ingyenes visszaküldés

2 090 Ft
+ 1 099 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
bluedigital.hu
 

Ugreen fali tartó okostelefonokhoz - Fehér (30394-ugreen)

2 290 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
smartgo.hu

További ajánlataink

 

UGREEN fali okostelefon állvány töltéshez fehér (30394)

3 852 Ft
Raktáron
irány a bolt »
dellaprint.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 2 090 Ft

Termékleírás


Gyakran használja az okostelefonját, és minden alkalommal az egész otthonában keresi? Győződjön meg róla, hogy megvan a helye, és pillanatok alatt megtalálja, és nem fog időt vesztegetni. A kényelmes fali tartó nemcsak gyors hozzáférést biztosít a telefonhoz, hanem megvédi a készüléket a véletlen leeséstől vagy a nedvesedéstől is. Specifikáció:
  • Anyag: A termék anyaga: 1,5 mm: ANYAG: PC + ABS
  • Hátsó méretek: 117 mm x 69 mm
  • Beépítési hely: fal, sima függőleges felületek
  • Figyelem! A fogantyú összeszerelése után várjon 24 órát az első használat előtt.
Könnyű hozzáférés a készülékhez A falra erősített esztétikus tartó gyors és kényelmes hozzáférést biztosít okostelefonjához, amikor csak szüksége van rá. Elhelyezheti a hálószoba ágya mellé, a konyhába, az előszobába vagy a fürdőszobába, bárhová, ahol internetezik vagy csevegni szeretne. Ennek köszönhetően főzés közben megnézheti a kulináris programot, vagy videóval változatosabbá teheti a napi higiéniát. Kényelmes kábellel történő töltés A tartó a telefon töltése közben is remek támaszt nyújt. Ha a konnektor távol van a szekrényektől és polcoktól, a fogantyúnak köszönhetően könnyen csatlakoztathatja a készüléket akár egy rövid kábellel is. A puha szilikonbetétek megvédik a karcolásoktól. Funkcionális szervező Kíváncsi a fogantyú funkcionalitására? Bizonyára a képességei nem fognak csalódást okozni Önnek. A telefon vagy okostelefon mellett praktikus szervezőként is használhatja. Felakaszthat rá pénztárcát, kulcsokat, fejhallgatót vagy töltőkábelt, a rekeszbe pedig leveleket vagy egyéb tárgyakat helyezhet el. Könnyen összeszerelhető A telefontartó a speciális ragasztószalagnak köszönhetően nagyon könnyen felszerelhető. Nem kell lyukakat fúrni és lyukakat ütni a falba. A rögzítéshez elegendő eltávolítani a védőpapírt, és az elemet a felülethez nyomni.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.