Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Manhattan projektor/laptop kocsi, szürke és fehér (461726)

24 740 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
tonerpartners.hu
 

Manhattan 461726 multimédia állvány és gurulóállvány Szürke, Fehér Laptop/projektor Gurulós multimédia állvány (461726) (461726)

28 615 Ft
+ 1 565 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
xupe.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 24 740 Ft

Termékleírás
Kocsikocsik projektorokhoz és laptopokhoz A Manhattan Cart for Projectors and Notebooks egy állítható prezentációs kocsi, amely rugalmasságot és támogatást nyújt Önnek, amikor nyilvánosan beszél, megbeszéléseket tart, tanít és még sok mást is. Mobil maradhat az elektronikus tartalomszolgáltatás minden szükséges darabjával, az egyik tálcáját a projektor, a másikat pedig a laptop/notebook tartására használhatja. Ez akkor jön jól, ha nincs lehetőség a projektor felszerelésére vagy egy pulpitus állandó elhelyezésére. Mindegyik kocsi tálcája legfeljebb 10 kg-ot (22 fontot) bír el, így a legtöbb berendezés befogadására alkalmas. Ez a kocsi alkalmazkodik az Ön igényeihez. Mindkét tálca lehetővé teszi, hogy a laptopot és a kivetítőt pontosan oda helyezze, ahová szeretné. A felső tálca 360°-ban forgatható és magassága 850 és 1100 mm között állítható. Az alsó tálca -35 és 35° között dönthető és 700 és 950 mm (27,6 és 37,4 in. ) között állítható magasságú. A kiváló minőségű acélszerkezet masszívvá teszi, a tartós görgőkkel pedig oda guríthatja a kocsit, ahová szüksége van rá. Két kerekének rögzítésével rögzítheti a helyén. Alkalmazkodóképessége és stabilitása segít magabiztosságot szerezni beszédek, prezentációk vagy tréningek során konferenciatermekben, iskolákban, egyetemeken, szállodákban és más helyeken. Ez a mobil kocsi könnyen összeszerelhető, és beépített, szerszámmentes hüvelykujjcsavarokat tartalmaz a biztonságos, kényelmes dőlés- és magasságállításhoz. Állítható kocsi/kocsi két tálcával projektorok és notebookok számára egyenként legfeljebb 10 kg-ig (22 font) Akár 360°-os elforgatás és -35-35°-os dőlés az optimális kilátás érdekében Állítható magasság: felső tálca 850-1100 mm között; alsó tálca 700-950 mm között. Mobil acélszerkezet, hogy oda mozgatható legyen, ahová szüksége van rá Ideális prezentációkhoz, megbeszélésekhez vagy képzésekhez konferenciatermekben, iskolákban, egyetemeken, szállodákban és más helyeken. Integrált szerszámmentes hüvelykujjcsavarok a biztonságos, kényelmes dőlés- és magasságállításhoz Négy nagy teherbírású görgő, kettő fékkel Élethosszig tartó garancia MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.